Ny fotoutrustning

 
Det här är mina senaste tillskott i fotoväg! Jag fick Canons 50 mm f/1.8 i födelsedagspresent som jag önskat mig, så nu har jag både ett 50 mm och så min telezoom (och kitobjektivet...). Jag hade också önskat mig ett stativ och började kolla runt på vad för typ jag skulle vilja ha, men jag fattade ingenting. Huvud, panorama, kulled, va? Hur ska jag veta vad jag vill ha när jag knappt fattar vad de olika sakerna innebär? Jag hittade ingen bra nybörjarguide heller riktigt utan de flesta tester och guider var riktade till mer vana fotografer. Så min mamma ringde till min kusin som är mäklarfotograf för att fråga vad man ska tänka på vid stativköp. Då visade det sig att hon hade ett som hon inte längre använde som jag mer än gärna fick ta hem och prova, och till och med behålla om jag gillar det! Så himla snällt! Så nu har jag den här tripoden med kulledshuvud (tror jag?)! Ska bli så himla roligt och testa det! Jag har funderat på att göra lite DIY-filmer och det kändes ganska omöjligt utan ett stativ! 
 
Nu börjar min utrustningssamling i alla fall att kännas ganska komplett! Hurra! Eller åtminstone för tillfället tills jag lär mig mer, blir bättre och vet mer vad jag gillar och inte gillar. Då först börjar det kännas värt att lägga ner mera pengar känner jag, det vore ju trist att köpa en sorts jättedyrt objektiv och sen inte använda det alls. Så jag testar mig fram med de här lite billigare varianterna tills vidare och är jättenöjd med det! 
ISA

oj, så avancerat det verkar, haha! passar ju dig iofs som är så bra på foto! kram

Svar: Haha, men jag är ju bara nybörjare än så länge! Men jag hoppas på att bli bra, har redan lärt mig massor sen jag började för 3 månader sen :) Kram!
Mikaela Puranen

Maria Ekblad

Åh vad kul att du fick det! :D Ska bli spännande att se framtida bilder med objektivet :)

Svar: Jag har inte hunnit testa det alls, men idag ska jag nog försöka mig på att använda det lite! :D
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?