De 10 mest lästa inläggen 2016

 
Hej och välkommen 2017! Hoppas ni hade ett fint nyår! Jag har inte hunnit med någonting alls som jag hade tänkt såhär i slutet på året, men tänkte sammanfatta 2016 med med en samling av mina 10 mest lästa inlägg för året. Så återkommer jag med lite tankar och mål inför det kommande året inom kort!
 
Hur som helst så är det allra mest lästa inlägget min virkade sittpuff som jag hittade på ett mönster till. Andra gången någonsin jag virkade något och det har inte blivit något mera virkat sedan dess. Men jag är lite sugen på att virka korgkrukor, så det kanske kommer inom kort? 
 
 
På andra plats har vi den stora tomatodlingsguiden jag skrev i maj som blev väldigt delat på Facebook. Allt du behöver veta för att börja odla tomater kan du i princip hitta i inlägget! Snart så är det dags att sätta årets fröer, jag längtar! 
 
 
På tredje plats har vi mitt bidrag till Monthly Makers pärlor när jag var värd i augusti! Jag gjorde en liten räv av Sculpeylera och använda pärlor till ögonen!
 
 
Min isbjörn till Monthly Makers julkalender är gjord i samma teknik, fast utan pärlor till ögon. 
 
 
Till tema trä byggde jag för första gången sedan mellanstadiet. Det blev den här piedestalen som jag fortfarande är väldigt förtjust i!
 
Mina mer faktabaserade biologiinlägg brukar inte få lika stor respons som DIY eller annat kreativt, men det här inlägget om hur namngivningen av växter och andra levande ting är uppbyggt blev populärt!
 
 
Min broderade t-shirt till tema bokstäver & ord. Jag använder den här kanske lite för ofta, men jag gillar den så mycket!
 
 
Det kanske i mitt tycke viktigaste inlägg jag skrivit i år. Mikroplaster i badrummet och hur du undviker dem, en lista på ämnen att se upp för i innehållsförteckningen samt om vad mikroplaster har för effekter i akvatiska ekosystem. 
 
 
De här provrörsvaserna i betong är bland mina favoriter också, de har fått agera både vas för snittblommor, sticklingar och just nu huserar mina ekollon i den avlånga vasen!
 
 
Sist men inte minst var de här betongljusstakarna med mässingsdetaljer populära! Det har inte blivit jättemycket betonggjutning i år, men det är nog mest för att jag känner att jag fyllt kvoten av hur mycket betong jag själv kan ha hemma, haha. Jag får börja ge bort i present eller sälja av grejer för att ha utrymme att gjuta mer nästa år!
 
Tack för att ni läser och kommenterar, det gör mig verkligen jätteglad. Hoppas ni fortsätter hänga med under 2017 <3 
sandra

Åh, vad roligt att få se vilka dina mest populära inlägg varit under året. Mina personliga favoriter är nog ändå när du målat på krukor :)

Svar: Ja, men kul för en själv också att se vad som uppskattar eller vad som har gått bra på google osv. Tack, jag gillar dem med <3
Mikaela Puranen

Wilda

Åh din isbjörn! Och räven! Tycker så mycket om dom <3

Svar: Tack fina du <3
Mikaela Puranen

Ruth | Hungry Heart

Du har gjort SÅ många grymma blogginlägg under året!! <3 Älskar mixen mellan inspiration, kreativitet och handfasta fakta. Ska bli så spännande att se vad du hittar på 2017!!

Svar: Tack <3
Mikaela Puranen

Beata

så mycket fint och bra! Håller med ruth, är pepp på 2017!

Jess

Förstår att det är omtyckta inlägg, kan bara instämma! Räven liksom <3


Kom ihåg mig?