Society6

 
Jag tänkte att jag måste ju beställa lite saker av mig själv så att jag vet hur de ser ut! För Society6 fungerar så att man lägger upp sina bilder (och äger fortfarande alla rättigheter till bilderna!), men de trycker och skickar allt. Så jag har bara sett en t-shirt därifrån IRL. Så jag passade på sist det var fri frakt och beställde en kudde och en t-shirt till E. T-shirten var jättefin! Lite bred i storleken kanske bara, men trycket var fint! Kudden ser bra ut på långt håll. 
 
 
Men på nära håll är jag lite besviken alltså. De här bilderna är ju jättejättepillriga och detaljerade, och typ hälften av detaljerna syns inte. Jag tror det beror på tyget som kudden är tryckt på, det är ganska "porigt" eller vad man ska säga? Ett slätare tyg går nog lättare att trycka små detaljer på. 
 
 
De blev liksom bara mörkt på de ställen med små mönster, typ under ögonen på björnen. På bilderna på hemsidan så ser det ju som att alla detaljer kommer med och jag tänkte mig att tyget skulle vara helt annorlunda.
 
 
Så jag vet inte... Just de här motiven passar nog inte på kuddarna, det är för mycket smådetaljer. En i min klass har beställt kudden med världskartan på, ska be om en bild på hur den ser ut när den kommer. Om inte den heller är bra så ska jag nog helt enkelt plocka bort kuddarna ur sortimentet. T-shirtarna ser som sagt bra ut, så jag tror det är det här tyget som inte riktigt passar med mina bilder. Jag ska nog beställa en väska och se om det är samma sak där. Jag vill ju att produkterna ska vara perfekta, och den här kudden når tyvärr inte riktigt upp till mina krav... Och då kan jag ju inte med gott samvete sälja dem!  Det är jätteviktigt för mig att kvalitén på trycket blir bra, så jag är lite kluven till hur jag ska göra nu. 
 
Men som sagt - de två t-shirtar jag sett ser bra ut! Är det någon av er som köpt något annat och vill visa hur det ser ut? Blev ni nöjda? Om ni vill köpa något (rekommenderar inte kuddarna i dagsläget, men t-shirts, linnen, etc!) så är det i alla fall via den här länken just nu fri frakt OCH så får man 5$ rabatt på allt (utom framed art prints, mattor och canvas)! Erbjudandet gäller fram till kl. 09.00 den 10 november. Fett dålig reklam för min shop med det här inlägget, men det känns viktigt för mig att vara helt ärlig och säga att jag inte är nöjd med kudden. 
Sandra Lundin

Jättesynd att kvalitén blev dålig på kudden ju. Men jag tycker egentligen inte att du ska känna att det är ditt ansvar för det borde ju verkligen Society 6 stå för. Kan man inte välja bort kuddar som ett alternativ för just det printet? Fick i alla fall hem min beställning i veckan och ska blogga om det så snart jag får tid, var superfint!

Ja, det var synd att jag inte skrev om nyponen tidigare då ju. Men du kanske kan halvera receptet och testa på de nyponen du såg i närheten av dig och sen spana efter fler om du gillade det? :)

Svar: Nej, du har ju rätt, det är Society6 som har ansvaret, men samtidigt så känner jag att jag måste kunna stå för det som trycks. Känns som att jag lurar folk om jag säljer något jag inte tycker är 100 % bra. Det går att ta bort produkter för enskilda prints, så det ska jagg nog göra! Åh, vad kul!!! Vill så gärna se bild på hur det ser ut! Bra att den var fin, känns mycket bättre i magen nu!
Bra idé! Det är klart jag ska halvera receptet, varför tänkte jag inte på det? :) Återkommer med resultat! Och angående vården, ja egentligen skulle jag behöva kolla upp en grej, men det känns så himla jobbigt och är inte direkt akut så jag bara drar mig för det hela tiden. Skulle också behöva komma iväg och göra de där jäkla cellproven men det känns också jättejobbigt... Men jättebra att du ska boka en ny tid, hoppas det fungerar bättre då och du tas på allvar!
Mikaela Puranen

K- S

Jag tycker det blev fint men förstår vad du menar med smådetaljerna.

Svar: Ja, på långt håll gillar jag den, hehe, men för mig är liksom detaljerna halva bilden i just det här trycket :/
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?