Monthly makers

 
Idag är ingen vanlig, för idag presenterar vi Monthly Makers! Vad är det undrar du? Jo, en kreativ utmaning för 2015 som jag och 11 andra bloggare dragit igång! Det hela går ut på att utmana sitt skapande och varje månad kommer en av oss att vara värd och presentera ett tema, det kan vara antingen ett material man ska använda, t.ex. plast, rep eller gips, eller ett slags inspirationsord, t.ex. cirkus eller döden. Och så skapar man något utifrån temat!
 
Det roligaste av allt är att vem som helst får vara med och skapa! I början av varje månad presenteras temat av månadens värd och man får tolka temat precis hur man vill! Den 25:e i månaden presenterar värden sin tolkning och i det inlägget lämnar alla som har deltagit länkar till sitt blogginlägg eller instagram (#MonthlyMakers) där man kan se kreationen. På så sätt samlar vi alla månadens tolkningar på en och samma plats!
 
Vi som håller i Monthly Makers är jag, Sandra, Emelie, Alicia, Jessica, Jessica, Annica, Anna María, Agnes, Beatrice, Elsa Maria och Beata
 
Den här månadens tema kan ni hitta hos Emelie! Följ gärna Monthly Makers på Facebook också för att inte missa något! Hoppas ni är lika pepp på det här som vi är och att det börjar klia i fingrarna efter att skapa!
 
 
Alicia

WohoHOOOO!!! Känns pirrigt och spännande och underbart att det är på väg ut i bloggosfären nu! Hurra!

Svar: Jaaa blir helt varm i kroppen av att läsa allas inlägg om det här! :D
Mikaela Puranen

Jess

Ja nu kör vi! :D

Svar: JAAA! :D
Mikaela Puranen

Louie

Det låter kul :D

Svar: Tror det kommer bli fantastiskt kul! :D
Mikaela Puranen

Sanna Preifelt

Åh vad spännande :)
Kul att du snart har en ny bloggdesign till det hela också, hihi,

Svar: Ja, åh ska maila dig om en sak angående det! :)
Mikaela Puranen

Jessica

ALLTSÅ. Eller hur har blivit så taggad av att se allas inlägg om det här?! Kommer bli så grymt!

Svar: Jaaaaaaa! Kommer bli helt fantastiskt! :D
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?