Vad jag inte gör

 
Jag är förmodligen sist på bollen, men jag kände också för att fylla i den här listan som har cirkulerat runt. Jag tror att det var Julia som var först! Här är i alla fall en lista på saker jag inte gör.
  • Jag börjar inte med saker i tid.
  • Jag klär inte på mig ordentligt om jag bara ska vara hemma.
  • Jag läser inga andra böcker än kurslitteratur om terminerna.
  • Jag använder inte alltid tandtråd.
  • Jag sminkar mig nästan aldrig, i princip bara om jag ska på fest.
  • Jag ringer helst inte utan smsar hellre.
  • Jag svarar inte när okända nummer ringer.
  • Jag tvättar inte förrän jag verkligen inte har någonting att ta på mig.
  • Jag äter inte fisk.
  • Jag försöker undvika restauranger som serverar scampiräkor.
  • Jag gillar inte att förlora i spel.
  • Jag pratar inte långsamt. 
  • Jag gillar inte högtalaren som tillhör grannarna under oss. (Nu har de dessutom börjat spela instrument själva, samma slinga om och om igen. Igårgick de loss med musiken ungefär vid 01-tiden.)
Vad för saker gör ni inte?
Jess

Haha åh, känner igen mig i en hel del punkter på din lista. Undviker att ringa in i det längsta och svarar ytterst sällan när ett okänt nummer ringer. Har dock börjat göra det nu när jag söker jobb, vill inte riskera att missa ett samtal om det skulle råka vara ett svar på en ansökan jag skickat :P Men avskyr sekunderna innan jag vågar trycka på svara, fy alltså.

Svar: Samma här! Men oftast är det inget jobberbjudande utan telefonförsäljare ändå :(
Mikaela Puranen

Vilma

Känner igen mig i massor, ahah

Sandra Lundin

Känner också igen mig på många av punkterna men använder aldrig tandtråd :( Tvättar ofta och klär alltid på mig ordentligt men i övrigt tar jag så dålig hand om mig själv så det inte är sant. Har bara inget intresse av skönhet på det sättet men ja, att flossa handlar ju inte om att vara fin så jag kanske borde inse att det är för mitt eget bästa och bara göra det! Vet inte vad det är som tar emot men det är likadant med vitaminer och liknande, kan vara duktig och ta tre sen glömmer jag det och får nästan ett raseriutbrott när Viktor tjatar på mig att jag ska äta mina vitaminer. Haha så skumt!

Svar: Mig tar det emot för att jag tycker det är sjukt obehagligt med tandtråd! Jag tror mina tänder sitta ganska tätt så det är meckigt att få den emellan och så har jag känsligt tandkött så det bara blöder och allt är jobbigt ;) Men ska banne mig göra det nu bara för att! Och haha känner igen raseriutbrotten, får bara lust att skrika MEN JAAAAAAAAA JAG SKA när Emanuel påminner mig om, ja vad som helst egentligen :P
Mikaela Puranen

Aaa

Intressant att läsa din lista, gjorde en egen nyligen.

Maria Ekblad

Åh det där med kurslitteraturen känner jag igen! Det är verkligen en av fördelarna med att vara färdigpluggad. :)

Svar: Jaaa, längtar till att ha ork att läsa mer! Vilket förmodligen blir om två år... :P Har du hunnit kika på frakten förresten? :)
Mikaela Puranen

Sanna Preifelt

Åh vad bra lista :) Har sett denna lite överallt, och funderat på att göra den jag med :) Ska se om jag får till det ;)

Alicia

Alltså jag gillar den här listan. Man lär känna varann på ett så kul sätt! Jag kanske ska vara ÄNNU senare än du och haka på själv :P

Och jag känner igen mig i en del du beskriver, hehe. Har suuupertelefonfobi och HATAR att tandtråda. Alltså sämsta grejen! Inte har det gjort någon skillnad de perioder jag gjort det heller. HUMBUG säger jag!

Svar: Jaa men gört! Det är lite annorlunda och kul faktiskt! Jag vet inte, men mina tänder tenderar att gå sönder väldigt lätt (har typ nya hål på g varje gång jag är hos tandläkaren) så jag ska nog försöka bättra mig och se om det gör någon skillnad!
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?