Några av sommarens loppisfynd

 
Jag hann med en del loppisbesök nu i sommar, även om det inte direkt blev jättemånga. Men jag tänkte att vi skulle kika på några av fynden som har fastnat på bild! På en liten gårdsloppis längs med väg 77 (tror jag?) mot Salahållet hittade jag två korgar som jag tänkte skulle passa bättre som krukor. Jag minns inte det exakta priset men det kan ha varit runt 40 kr för båda kanske?
 
 
Elefantörat var gulligt i korgkruka!
 
 
Den blå ljuslyktan är ett annat fynd från den här sommaren. Jag har snöat in lite på den här mörkblå färgen, tycker den är så fin! Fjärilsbrickan är också loppisfyndad, men för ett par år sedan. Jag tyckte det var dags att ha den framme i köket lite igen! Bergen är salt- och pepparkar från Lagerhaus, så inget loppisfynd men de är gulliga ändå! 
 
 
När jag och mamma var på Täby galopp hittade vi två såna här små 50-talsbord. Mitt helt i trä, men hennes hade en fin vit skiva i sten. Det framgår inte riktigt hur litet bordet är, men det är alltså bara runt 30 cm högt. Men fint att ha växter på! Krukan är också ett loppisfynd, märks det att jag verkligen gillar blått just nu eller?
 
 
Det här sista är inte ett loppisfynd, men ett slutreafynd som jag tycker får vara med ändå! Jag hade kikat på den här fåtöljen från Åhléns ett bra tag, men hade inte riktigt lust att hosta upp 1800 eller vad den kostade. Inte för att det egentligen är dyrt för en fåtölj, men det är helt enkelt lite dyrt för min studentekonomi. Så när sommarreorna började så var den på 50 % och jag var så nära på att gå och köpa den flera gånger men det blev aldrig av. Till sist var den nedsatt till bara 500 kr och då var jag tvungen att slå till! Så nöjd! Kudden är förresten min egna design, finns att köpa här
Alicia

Åh vad fint! Ljuslyktan är ju helt fantastisk och SÅ fint med korgarna som krukor! Jag har också en liten korg jag haft sen jag var liten som jag funderar på att sätta en blomma i. Hur har du tätat dem från insidan?

Svar: Icke! Men jag har ett fat under för elefanten så att inte korgen skadas. Kaktusen vattnar jag så sällan och lite så den fick vara som den är!
Mikaela Puranen

Christin

Ah men vad fina korgarna är!! Har inte lyckats hitta några varken på loppis eller i butik - eller de i butik är svindyra? Jättefina fynd!

Svar: Mamma så en igår på Indiska för... 120 kanske det var? Max 150 kr. Men det är ju inte jättebilligt direkt!
Mikaela Puranen

Ruth%20%7C%20HungryHeart.se

ÅHHHH 50-talsbordet och de små bergen!!!! <3<3<3

sandra

Alltså ÅÅH vilka bra fynd! Har inte loppat något riktigt riktigt bra på länge :(

Svar: Känns som jag gör det mindre och mindre, men å ena sidan så behöver jag inte fylla vårt hem med fler grejer egentligen. Men det är ju så kul?
Mikaela Puranen

Jess

Men åh, så avis på det lilla bordet! Behöver något för att få upp växterna så de kommer undan från nyfikna katter,

Svar: Åh, men det dyker säkert upp något liknande på en loppis nära dig :)
Mikaela Puranen

Sandra

Hej! Hur går det för ditt palettblad? Jag undrar hur man gör när man toppar den, min skulle behöva sig en omgång men jag är rädd att förstöra den.

/Sandra

Svar: Hej! Den mår alldeles utmärkt, de är svåra att ha ihjäl! Det är bara att klippa av där du vill att den förgrenar sig. Klipp gärna precis ovanför ett bladpar! Jag har toppat min ordentligt två gånger och lite då och då vid behov. Det bästa är att du får massa sticklingar att ge bort eller skapa en palettdjungel av :)
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?