Hej!

Hej på er! Den här pausen blev visst längre än jag hade tänkt, jag trodde att det kanske skulle ta en vecka eller så, men nu har det nästan gått en månad. Och mitt liv har inte direkt klarnat upp sig (tvärtom snarare), men jag saknar bloggen! Så jag tänker att jag mjukstartar lite grann igen nu. Jag är just nu på fältkurs med skolan på västkusten fram till mitten av maj ungefär så det finns hur som helst inte tid för att uppdatera dagligen, men ett par gånger i veckan kanske i alla fall tills jag kommer hem igen tänker jag och då kör vi som vanligt hoppas jag. Jag måste bara redigera lite foton jag tagit här borta så ska jag skriva ett inlägg om vad jag sysslat med sedan sist! Och tack för alla era fina kommentarer och att ni fortfarande kikar in här trots att jag varit borta så länge, det gör mig verkligen jätteglad. 
 
Tills vidare så glöm inte bort månadens Monthly Makers hos Elsa som är värd den här gången! Eftersom mitt liv är allmänt kaos och jag åkte bort på kurs så har jag inte kunnat bidra med något den här månaden, men kolla in vad alla andra har gjort för fantastiska saker! Vi som håller i Monthly Makers är jag, Sandra, Alicia, Jessica, Jessica, Elsa, Emelie, Agnes, Beatrice, Annica, Anna María och Beata

Paus

Hej hej, det är lite turbulent i mitt liv just nu så jag måste ta en liten bloggpaus tills jag mår lite bättre. Förhoppningsvis är det snart, men nu vet ni läget. Ta hand om er, kram.