The 100 day project

 
 
Jag hittade det här inlägget bland mina utkast från när jag försökte mig på "The 100 day project", där man ska teckna något i varje dag, i 100 dagar. Jag publicerade det aldrig för att jag aldrig slutförde utmaningen utan kom bara upp till kanske 20-nånting, men insåg nu att jag då inte heller visat de här illustrationerna som blev till då! Så här kommer ett urval, de flesta är bara kladd som kanske inte är så kul att kolla på, eller så är jag så missnöjd att jag inte vill visa :)
 
Hur som helst är den här första min absoluta favorit - ett anatomiskt växthjärta! Gillar den så mycket! Finns att köpa här!
 
En bergsillustration pga berg är fantastiska! Jag har gjort en bergsgrej i keramik också, men den får ni se snart! Den här illustrationen finns i alla fall att köpa här!
 
 
 
 
 
En alpacka! Jag såg någon liknande bild och tyckte den var så gullig så jag ritade en jag med. 
En blåval tror jag? En val i alla fall, i en något skev triangel men det blir inte alltid (sällan snarare) rakt när man kör fri hand och inte orkar leta fram en linjal. Jag gillar den ändå! Finns att köpa här!
 
Jag gillar verkligen idén på en sån här utmaning, men 100 dagar var lite väl länge för mig. Men jag kanske ska köra en om dagen i hela januari eller något sådant? En månad känns betydligt mer överkomligt än 100 dagar! Ett av mina årsmål var att teckna och måla mer, det har ju inte skett... Så jag kanske ska kickstarta 2017 med en utmaning för att komma igång, för jag tycker ju att det är så roligt egentligen!
 
Form&Känsla

Vilka fina illustrationer, hjärtat är min favorit!
/Linda

Svar: Tack snälla!
Mikaela Puranen

Linnéa Elisabeth

Vad fina!! Vi får köra den där månadsutmaning tillsammans då, för jag vill också börja rita mer! :D (I höst har jag dock varit ganska duktig och tagit fram akvarellen en hel del, men knappast varje dag... Fick dock min belöning för det igår när pojkvännen sa att jag hade blivit duktigare på senaste tiden!)

Svar: JA vad kul!!! Vi borde ha fler som hakar på ju! LETS DO IT! Kul att du blivit bättre också :D :D
Mikaela Puranen

Linnéa Elisabeth

Eh ja, jag igen. Tänkte passa på fråga hur du ritar? Är det inscannade papper eller har du ritplatta?

Svar: Jag scannar in! Här har jag skrivit en guide om hur jag gör! :) http://bympv.blogg.se/2015/december/hur-jag-scannar-in-och-redigerar-mina-teckningar.html
Mikaela Puranen

sandra

Älskar berget! Så, så så fn! Jag vill också köra någon sån typ av utmaning men kommer aldrig ihåg att slutföra ;(

Svar: Men kanske om vi peppar varandra då?! Typ har det som en grej i WAMM? :D
Mikaela Puranen

Jess

Åh, jag gillar valen! Är så galet sugen på att tatuera mig igen och har sett så många fina varianter med just en geometrisk form och ett motiv över/genom.

Svar: Ja det är så fint! Se dock till att tatueraren kan göra en rakare triangel än vad jag gör på fri hand haha!
Mikaela Puranen

Wilda

Helt underbara! Växthjärtat är så himla himla fint <3

Svar: Tack <3
Mikaela Puranen

Jessica

Åhh allt är fint, men växthjärtat <3 Och jag tycker du ska köra med månadsutmaningen! Jag lovar att heja på!

Svar: Jag funderar på det! Och låta alla som vill haka på i bloggen eller på insta!
Mikaela Puranen

Ruth

Men alltså du är så himla bra på att teckna! Sjuuuuukt fina och jag älskar att du håller dig till favorittemana djur och natur. =)

Svar: Taack <3 Ja men det blir verkligen oftast på det temat, även om det finns lite ansikten och sånt i skissblocket med :D
Mikaela Puranen

Johanna

så himla fina allihopa, men är svag för valar <3

Svar: Tack! Jag med, så fina djur!
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?