Fat och koppar i kattema

 
Det här lilla setet med fat och koppar målade jag när jag var hemma hos mina föräldrar förra helgen. På första fatet är alla fyra katter vi haft med, nu har vi bara två kvar tyvärr. Jag måste säga att porslinspennorna Porcelain pen Brilliant är SÅ mycket bättre än Panduros variant. Jag tycker att Panduros är väldigt kladdiga och svåra att få snyggt, det går liksom inte att gå tillbaka och rita över på ett ställe utan att "riva" upp den färgen man precis lagt. Pennan från Brilliant fungerar som en vanlig tuschpenna och kladdar inte alls på samma sätt. Porslinspennor är så himla roligt sätt att göra glas och porslin mer personliga. Det märket finns att köpa på bland annat Make and Create, en av mina favorit nätbutiker med massor av pysselmaterial!
 
Sandra

Men så himla fint det blev! Vad duktig du är och så fin handstil. Skulle vilja göra något liknande i en porslinsskål till katterna som de kan äta ur men undrar om det funkar med färgen? Får kolla upp om den är giftig. Eller ja, det är den säkert :P

Så trist att höra om din dator med! Det är ju verkligen typiskt när saker pajjar sådär.

Svar: Haha jag är typ känd för att ha ful handstil så tack verkligen, jag ansträngde mig ;-) jag ska förhoppningsvis köpa en ny dator imorgon eller på fredag, så länge internet funkar och den inte ryker så är jag nöjd!
Mikaela Puranen

Louise - vitmossa

Åh vad fint det blev!

Svar: Tack! :)
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?