Äntligen!

 
 
Alltså äntligen får jag också skörda lite grönsaker. Mina tomater har varit så himla sega på att få färg och paprikorna verkar vilja förbli gröna. Men igår så plockade jag några tomater och mina två gurkor (kommer eventuellt en till!) till sist! De hamnade i gårdagens middag bestående av tacos - och var utsökta! Alltså gurkan särskilt blev jag förvånad över. Den smakade minst 10 gånger mer än vad gurka man köper i affären gör! Så himla gott! Trist att jag inte har mer än två, eventuellt tre stycken... Men som tur är har jag massor utav frön kvar att så nästa år! 
Katta

Hej! Vilken fin blogg du har :). Kolla gärna in på min blogg också :D. Kram!

Svar: Tack, ska ta en titt :)
Mikaela Puranen

Sandra

Tjoho vad roligt! Nu verkar det dock som att frosten är på ingång här där jag bor så jag får nog låta mina sista tomater mogna inomhus. Men det är ju snart oktober så jag ska inte klaga!

Angående att gå på date så tycker jag det med choklad och vinprovning lät perfekt som höstdate. Det gäller ju bara att ta tag i det och att försöka ha minst en aktivitet så att det inte bara blir att man gör samma gamla vanliga. Sen tänker vi här hemma att vi gärna spelar spel och lagar mat också men att man tar sig lite ut ur lägenheten liksom.

Svar: Ja, det är inte riktigt nollgradigt här än på nätterna, men på onsdag ska det tydligen komma! Ska också plocka in allt så det får mogna... Hela köksbordet kommer att bli belamrat haha.

Ja men precis, vi gör saker hemma med, men det är ju så roligt att komma ut och göra något också! Behöver ju inte vara något dyrt restaurangbesök liksom, att gå på marknad som ni gjorde var ju en toppenidé!
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?