Ny design!

Har ni sett vad fint det har blivit här på bloggen idag? Sanna hade en tävling i sin julkalender där man kunde vinna en bloggdesign gjord av henne, och jag vann! Jag är så himla himla glad över det för jag är verkligen sämst på html-koder och sånt. Stort megatack! Om man vill beställa en bloggdesign av henne går man in här! Vad tycker ni, visst blev det fint!?
Moa | hobbyfotograf

Jätte fin som vanligt när hon gör designers :)

Svar: Eller hur, hon är så duktig!
Mikaela Puranen

Beatrice

Tycker den känns väldigt bra och väldigt du! Skönt att den är så ljus också. :)

Önskar att jag kunde sånt här, men det kan jag verkligen inte alls... Försöker dock lära mig, så vi får se hur det går! Kanske kommer jag överraska mig själv. :)

Svar: Ja, den gamla var så mörk! Gillar den här tusen gånger bättre! Jag önskar att jag också kunde, men alltid när jag försöker lära mig och pillar lite så går allt sönder, typ att sidomenyn försvinner längst ner i botten av sidan och vägrar komma upp igen trots att jag ändrar tillbaka till precis hur det var. Jag vet inte, vi går inte ihop riktigt HTML och jag. Men kanske en vacker dag! Din sida är ju redan fin. det finns väl inget du behöver ändra på där :)
Mikaela Puranen

Beatrice

Åh, men hur snäll är du inte? Det finns massor jag vill ändra, hehe. Funderar på att lära mig på riktigt, alltså att gå en kurs, och sen bygga upp allt från scratch. Dock kanske det inte är helt optimalt, men det hade varit så kul att få göra allt själv och få det precis som man vill! Dock har jag kollat Sannas blogg nu en bra stund, och jag tror att jag snart har ändrat om lite igen! Bl. a. lagt in lite ikoner till sociala medier och sånt där, som jag verkligen saknar....

Svar: Jag är också lite sugen på att gå en kurs och lära mig allt! Men det får i så fall vänta lite :P Ja, hon har väl en hel kategori med designtips om jag inte minns fel! Hon skriver för designadinblogg.se också tror jag! Tips att kolla in där om du inte redan gjort det :)
Mikaela Puranen

Louie

Det blev jättefint :D

Svar: Tack jag gillar det också :D
Mikaela Puranen

Jess

Jättefint och härligt här inne! :) Skulle också vilja göra om min design men orkar inte sätta mig in i det igen, haha.

Svar: Tack! Nej det är ju en hel djungel det där! Om man inte använder det ofta så glömmer man bort så lätt :P
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?