Monthly makers inspiration tema rymden

 
Den här gången är det Jess som är värd och temat är rymden! Jag har inte skapat så mycket på temat tidigare insåg jag, men hittade två saker i arkivet som passar in! Den här stjärnbilds/galaxtavlan till exempel! Det är stjärnbilden för kräftans stjärntecken och beskrivningen till hur man gör hittar ni här!
 
 
Det andra jag skapat tidigare är den här månklockan som det känns som jag tjatar om, men jag gillar den verkligen! Jag är ganska sugen på att skapa något som har med månar eller planeter att göra den här månaden, men vi får se vad det blir!
 
 
 
Eller det här kan förresten också tolkas in i tema rymden, min serie av stjärntecken-illustrationer! Här ser ni lejonet, fiskarna och tvillingarna i form av katter! De kommer ju från början från stjärnbilder (Visst är det så? Alla stjärntecken har i alla fall en stjärnbild!) och stjärnor finns ju i allra högsta grad i rymden. Hela serien kan ni ser här (innan jag lärde mig att fixa till bilderna mer i PS).
 
För mer inspiration kolla de här inläggen hos Alicia, Anna María, Jess, Sandra och Beata!
 
Vet du inte vad Monthly Makers är? Du kan läsa mer här, annars kan man sammanfatta det såhär: Monthly Makers är en kreativ utmaning som pågår hela året. Det är 12 teman för 12 månader och 12 bloggar som är värdar för varsitt tema. Vi som håller i MM är: AgnesAliciaAnna MaríaAnnicaBeata,BeatriceElsaEmelieJessicaJessicaSandra och jag! Men alla som vill får vara med och skapa! Månadens värd för Monthly Makers är Jess och den 25:e lägger hon upp sitt bidrag till temat. På hennes inlägg länkar man till sitt eget bidrag eller använder #monthlymakers på instagram. Har man varken blogg eller instagram går det också bra att posta på vår facebooksida!
 
Jess

Alltså, månklockan är så jädrans snygg!

Svar: Älskar den! :D :D
Mikaela Puranen

Vajb

Jag gillar dina stjärntecken-bilder! Så härligt fulla med mönster! :)

Svar: Tack! Jag tröttnade totalt på den stilen ett tag när det exploderade och fanns precis överallt, men suget börjar komma tillbaka lite :)
Mikaela Puranen

Sanna | Beauty & Design

Wow, jättefina :) Det var superfint, det du gjort för stjärntecknena :)

Svar: Tack Sanna :)
Mikaela Puranen

My och Klara

Jättefin klocka! Gillar att det verkligen ser ut som att det är ett klot och inte bara en platt skiva :) /My

Svar: Tack! :)
Mikaela Puranen

Alicia

Månklockan är verkligen sagolik! Kul med stjärnteckenillustrationer också - gjorde du alla 12? Mvh nyfiken på hur du tolkade skytten!

Svar: Jag gjorde alla 12! Men tyvärr är skytten och de andra mer "mänskliga" de som blev allra allra sämst, har planerat att göra om dem för att jag är så missnöjd men det har inte blivit av. Här kan du se alla http://bympv.blogg.se/2014/may/stjarntecken-och-horoskop.html
Mikaela Puranen

Karl Anton

Fiskarna är så sjukt jädrans snygga. Såg dessa på Society6. Finns det någon chans att du kan lägga upp fjädern i högupplöst? <3

Svar: Tack! Jag vill tyvärr inte lägga upp bilder i så hög upplösning för att de redan blir stulna, så vill inte att folk ska kunna skriva ut dem själva istället för att köpa :) Men verkligen så glad att du gillar mina bilder!
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?