Steglits

 
Hurra mitt sug att skapa håller sakta på att återvända, det har verkligen varit på paus under en längre tid nu. Vilket också är en anledning till att jag älskar Monthly Makers, det har liksom tvingat mig att skapa ändå trots att jag inte haft någon riktig inspiration och det är jag tacksam för. Men det känns som det är på väg tillbaka nu, jag hoppas det. Den här veckan har jag (hittills) gjort tre kreativa grejer vilket är ungefär lika mycket jag gjort på tre månader. Det enda jag har orkat göra är att fotografera, vilket nog också har synts i bloggen. 
 
I alla fall, det jag skulle komma till var att en av de grejer som blivit till den här veckan är den här steglitsen i akvarell. Den kom till efter att Sandra kommenterat att hon hade sett en steglits och jag bara kände hur jag måste måla en akvarellsteglits. Och såhär blev den! Jag är mest nöjd med huvudet och minst med benen, men på det stora hela gillar jag den. Vad tycker ni? 
 
Den finns också uppe på min Society6-shop som jag inte nämnt på ett tag!
Louie

Alltid kul när skaparsuget kommer tillbaka :)
Den blev jättefin! :D

Svar: Verkligen! Tack :)
Mikaela Puranen

shazi

fint

ISA

så härligt när det där suget börjar komma tillbaka ju. och "kreativiteten flödar" haha.
Har du mycket jobb kvar i sommar förresten? Jag kör en vecka till, nästan lite panik att va ledig hela augusti. Mvh sämst på att vara sysslolös.

Ps. Snygg karl du har. Trodde du var singel. hihi. KRAM

Svar: Jag börjar jobba igen nu på måndag och kör tre veckor till, och sen börjar skolan på måndagen redan! Shit nu blev jag stressad, måste hinna plugga till en omtenta innan också, hehe. Men är det inte lite skönt att vara ledig också? Jag har i princip inte gjort någonting under mina två lediga veckor nu, och det har ändå varit skönt. Även om det inte var vad jag hade tänkt mig (hade planerat en sista-minuten men FAN vad dyra de är!). Annars får du väl försöka hitta på saker ändå, typ vara ute i solen om det nu behagar att bli fint väder :)
Haha japp, vi har varit tillsammans i snart 4 år :)
KRAM
Mikaela Puranen

Jess

Härligt att hitta tillbaka till skaparlusten! Ser fram emot ditt bidrag till mm denna månad :D

Svar: Det kommer under dagen, måste bara färdigställa och fotografera det ;)
Mikaela Puranen

Carina

Fint, det var verkligen evigheter sedan jag målade och tecknade och det är ju så himla roligt egentligen :)

Svar: Tack! Ja, det är ju verkligen det! Jag har också haft lite uppehåll men det är så härligt att hitta tillbaka till det :)
Mikaela Puranen

My

Fint! Gillar hur du också fått till en snygg bakgrund, tycker det kan va svårt ibland att få till enkla snygga bakgrunder som inte tar för mycket fokus från själva motivet :)

Svar: Tack! Jag tycker också det är svårt, men det blev faktiskt ungefär som jag hade tänkt mig i huvudet för en gångs skull :D
Mikaela Puranen

Vajb

Så fin den blev!
Alltid lika härligt när skaparlusten återvänder :)

Svar: Tack! :) Ja, men verkligen, känner ett helt annat sug nu!
Mikaela Puranen

Sanna | Beauty & Design

Åh vad fin den blev! Ska lätt kolla in din webbshop :)

Svar: Tack Sanna! :)
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?