Nu har jag en kandidatexamen!

 
Igår var ingen vanlig dag, för det var examensdag! Så nu kan jag väl kalla mig för biolog på riktigt då, hurra!  Fast helt klar med universtet är jag inte ändå, även om jag nu har en kandidatexamen så ska jag läsa en masterexamen också. Så om två år är jag väl klar på riktigt! Det återstår bara att se vilken master det blir, jag har sökt marinbiologi i Stockholm och så ekologi/naturvård här i Uppsala i andra hand. Men det är ju havet som mitt hjärta slår lite extra hårt för så håller tummarna för Stockholm! Det tråkigaste med att plugga där och inte här är att inte få hänga med de här fina människorna varje dag! Men jag hade tänkt bo kvar i Uppsala och i såfall pendla till Stockholm så de flesta som är kvar i stan kommer jag nog träffa ändå hoppas jag. 
 
Det var i alla fall en väldigt trevlig dag med ceremoni och efterföljande sittning. Efter det gick vi till ekoparken och hängde där och drack vin i kvällssolen. Mycket trevligt! Fast mindre trevligt att idag ha som arbetsuppgift att fylla på burkar med konserverade djur med 85% etanol :))))
hmle

Stort grattis, grymt jobbat!

Svar: Tack! :D
Mikaela Puranen

Sandra Lundin

Alltså grattis som fasiken! Så grym du är som gjort klart den första tiden och fått din kandidatexamen. Hurra!

Svar: Tack Sandra! :D
Mikaela Puranen

Beata

gratttiiis!!!

Svar: Tack :D
Mikaela Puranen

Jennifer

Bra jobbat, grattis!!

Svar: Tack :D
Mikaela Puranen

Sanna | Beauty & Design

Åh, stooort grattis! :)

Svar: Tack! :D
Mikaela Puranen

ISA

GRATTIS! så stort ändå, hoppas du kommer grym stolthet!

SVAR: Oh, den är lite jobbig ändå när man får lönen så "långt" efter, vill egentligen bara ha den i fickan direkt. ahha! men kanske bra för mig att öva upp tålamodet lite! Hoppas du och spindlarna och krypen haft en mysig dag och fått lite sol iaf! kram

Svar: Tack! :D Satt ute på min lunch och eftermiddagsrast och njöt lite av solen :)
Mikaela Puranen

Jess

Grattis! :D Spännande med master, håller tummarna för att det blir marinbiologi. Jag har funderat på det med master och skulle nog trivas med två år till på högskola/universitet men ja, något håller tillbaka ändå.

Svar: Tack! :D Jag läser mest en master för att det är så himla svårt att få jobb som biolog (fast också för att jag verkligen vill specialisera mig inom marinbiologi!) och då särskilt om man bara har en kandidat. Nästan alla verkar till och med ha doktorerat liksom, i alla fall när jag praktiserade på Länsstyrelsen så hade nästan alla en PhD i ryggen, för ett vanligt myndighetsjobb liksom....Vad är det du har läst? Insåg att jag inte har någon koll på det!
Mikaela Puranen

Vajb

Grattis! :)

Svar: Tack :D
Mikaela Puranen

Sofi

Grattis lite i efterskott! Vilka fina klänningar alla hade också :)

Svar: Tack! :)
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?