2 DIY-tips med ormbunkar

Här är 2 DIYs jag gjort på sistone som är så enkla att det skulle blivit så korta inlägg om jag skrev ett varsitt om dem, så här kommer ett dubbelinlägg istället! 
 
 
Jag har haft den här träskivan i säkert ett par år i mitt materialförråd. Jag hade tänkt göra någon sorts bildöverföring på den, sen skulle jag fästa ett provrör på den och göra en vas, men det blev aldrig av att jag gjorde något av de idéerna (men kanske nästa gång jag kommer över en liknande träskiva!). Men så en kväll så tog jag istället fram akrylfärgerna och började måla fritt på den. Resultatet blev ett ormbunksblad! Naturmaterial + naturmotiv är så fint ihop! Jag tänker att jag kanske vill sätta upp den i hallen? Vi får se! 
 
 
Det andra är ännu en krukmakeover. Det har ju blivit ett gäng nu som jag målat om med permanenta tuschpennor! Vad detta föreställer är fritt för tolkning, jag tror jag tänkte ormbunkar här med, men det blev mera som rönnblad? Gillar det hur som helst, och med den här bilden vann jag precis en tävling med tema porslinspyssel som Allt i Hemmet och Panduro hade ihop på instagram! What! Så himla roligt! Priset var ett presentkort på Panduro så jag tänker att jag ska unna mig lite kvalitetsakvareller! I dagsläget har jag liksom en halvbra palett och en som man fick i lågstadiet, så det står Mikaela 1A på den. Gulligt! Men den funkar fint fortfarande! Men båda de tycker jag har lite halvdåligt pigment, så jag tänker att jag ska investera i det och så måla mer i höst! 
Alicia

Men vad kuul Mikaela!! Och så välförtjänt, krukan är alldeles fantastisk! Den borde tas i produktion :)

Svar: Tack snälla Alicia! Tänk om man kunde jobba enbart som krukdesigner, det vore ju något haha!
Mikaela Puranen

Ruth%20HungryHeart.se

Grattis, Mikaela! Så himla roligt och väldigt, väldigt välförtjänt. För jisses vilken snygg kruka!!

Svar: Tack tack tack Ruth <3
Mikaela Puranen

Jess

Vad roligt att du vann! :D Krukan är för övrigt supersnygg, tänker att jag gillar svart penna bättre men så visar du de krukor du gjort med guldfärgad penna och helst plötsligt kan jag inte få kombon vitt/guld ur huvudet haha. Så jäklans snyggt!

Svar: Tack! :D Vad roligt! Jag kan inte få nog av vitt+guld just nu haha, verkligen en favorit! Men svartvitt är också fint!
Mikaela Puranen

sandra

Men lägg ägg du är så duktig, Mikaela! Åh, önskar så att jag fick träffa dig nu i Stockholm <3 Grattis till vinsten också, så himla roligt :D

Svar: Tack <3 Åh jag med, men det får bli nästa gång! :)
Mikaela Puranen

Sannas rum

Men åh, båda två var så himla fina! Och jag blir ständigt så imponerad av dina färdigheter, du är så duktig! Jag hade väl aldrig orkat göra allt det här, men önskar att jag gjorde det. Måste försöka ta tag i min kreativa ådra och föra den från skärmen till det verkliga livet typ. Jag älskar i alla fall båda två, den övre mycket då jag tycker kontrasterna i träet tillsammans med det gröna blev oerhört läckert. Bra jobbat!

Svar: Tack Sanna! Jag gillar också kombinationen av det nakna trät mot det gröna, vill bara ha flera sådana träbitar att måla på nu :D
Mikaela Puranen

Louie

Grattis! Så himla fina båda två :)

Svar: Tack! :D
Mikaela Puranen

Fredrikapåvinden

Ohh så fint ju! Och wow grattis! <3 Så kul att vinna sånna tävlingar ju!

Svar: Tack tack! JA verkligen, brukar aldrig vinna grejer så blev så himla glad!
Mikaela Puranen

Vicky

tänkte också direkt ormbunke! mkt fint.

Svar: Tack fina du!
Mikaela Puranen

Grahnslöjd

Krukan blev jättefin!!:)

Svar: Tack snälla! :)
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?