Vaniljpannacotta med hallongarnering


- 5 dl vispgrädde
- 1 vaniljstång (går också bra med 1 tsk vaniljsocker
- 0.5 dl socker
- 3 gelatinblad
- Hallon eller valfria bär till garnering
fint
det där såg väldigt gott och väldigt lyxigt ut. Bra för finmiddag ;)
SVAR: hahah har du bott i floggan!? var där hos ett par vänner i deras korre en gång, blev så jäkla avtänd. Köket var en sanitär katastrof!! Men det varierar väl från korre till korre. Alltså det störde inte mig att hitta så mkt bråte måste jag bara förtydliga. Det var bara lite kul! haha. kram
Å så gott det ser ut :)
Uppsala snacket fortsätter: Ja men huh, skulle aldrig kunna vänja mig vid det där vrålet tror jag. haha. skräck varje kväll, när var det.. 21? ;O
Du verkar precis som jag flyttat runt lite där i Uppis. Jag hade dock väldig tur med boenden, bodde först andra hand i en liten etta i salabacke och sen fick jag faktiskt första hand (!!) på kungsgatan. Precis vid tågstationen. Aldrig varit så stolt över ett boende någonsin ;) Jag är icke från Uppsala utan bodde där i kanske 1,5 år totalt bara :) lite till och från pga massa krångel, hehe! Skönt att ni hittat ett mycket bättre place nu. Eriksberg ska ju vara himla fint!
men åh vad gott! Det här måste jag göra, äter helst inte gelatin dock, men det borde ju funka med sånt vegosubstitut :)
Det här kändes som en perfekt sommarefterätt :) Ska genast lägga i receptlistan!
Men muums vad gott! Detta måste jag definitivt prova när tillfälle ges :)
wow va gott.
Låter mycket gott.