Att beställa från Society6

 
Som ni kanske vet så har jag en Society6-shop där man kan köpa både prints men också t-shirtar, mobilskal, mattor, muggar, tygväskor och kuddar bland annat med mina bilder på. Ibland beställer jag saker av mig själv, dels för att jag faktiskt vill ha t.ex. en tygkasse eller kudde med mitt tryck på men också för att jag vill veta sjäv hur sakerna ser ut IRL för att kunna sälja dem med gott samvete. Så nu senast så beställde jag en kudde med en av mina senaste akvareller. Sist jag köpte en kudde därifrån var jag inte hundra procent nöjd, detaljerna i min illustration försvann i det "korniga" tyget som kudden var tryckt på (läs mer och se bilder här), så jag var ärligt talat lite orolig att jag inte skulle bli nöjd nu heller. 
 
 
Men det är jag! Den här bilden är ju något helt annat och har inte lika mycket smådetaljer som den andra bilden, vilket jag antar gör hela skillnaden. Tyget är fortfarande detsamma och ganska kornigt eller vad man nu ska kalla det, men det påverkar inte bilden alls på samma sätt som den föregående kudden. Så jag är hur nöjd som helst! Jag har tidigare också beställt en tygväska och en t-shirt om ni vill se hur de ser ut IRL.
 
Det gick dessutom otroligt snabbt den här gången, jag beställde den 14 mars och fick paketet i början av förra veckan, så det var ca 1 veckas leveranstid. Tidigare har det varit åtminstone 2-3 veckor innan jag fått det jag beställt. Eftersom Society6 är i USA så är det ju det där med tull som kan tillkomma, men jag har aldrig råkat ut för det och då har jag beställt 4-5 gånger ungefär. Det här paketet fick plats genom dörrinkastet så det kom direkt hem, är det något större får man hämta hos sitt postombud. Ett tips om man vill beställa är att vänta tills det är ett erbjudande om fri frakt, för det återkommer väldigt ofta. Annars ligger frakten på 10 dollar. Det är faktiskt ett erbjudande just nu med 5 dollar rabatt på mobilskal + fri frakt om någon är sugen!
 
Det har önskats ett inlägg om hur det går till att sälja via Society6, och det är på g! Håll ut :)
Malin / Inte vego, men

Blev verkligen hur snyggt som helst!!

Svar: Tack!!
Mikaela Puranen

Ruth | HungryHeart.se

Bra info att veta och så jäddra snygg din kudde är!! Jag är riktigt sugen på att köpa ditt zentangle-kvinnotecken som skin till datorn eller telefonen. Någon gång kommer jag allt att göra det! =)

Svar: Tack Ruth! Vad kul, de produkterna har jag inte beställt själv så är jättenyfiken på hur de är IRL så du får jättegärna dela med dig av bilder om du köper sen :)
Mikaela Puranen

Stina - Stinas tillvaro

Så himla läcker kudden blev, älskar färgskalan :D

Svar: Tack snälla!
Mikaela Puranen

Beata

kudden! <3

Svar: :D :D
Mikaela Puranen

Jessica

Alltså det blev ju kalasfint!! Så vacker kudde och så fin ihop med den andra! Älskar båda! Är faktiskt lite fundersam på att börja sälja genom society6 men jag vet inte!!!

Svar: Tack!!! Det har sina för- och nackdelar, jag ska lista vad jag tycker att de är i inlägget om hur det är att sälja där :)
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?