Min samling av djurkrukor

 
Det känns som jag har glömt någon, men jag tror att det här är hela min samling djurkrukor? Förutom elefanten jag köpte nu nyligen men jag ska måla den helvit och som den ser ut nu passar den inte riktigt in i bilden ;) Sedan tidigare har jag giraffen Knut och en kaninkruka, båda från loppisar. Dinosaurien är från TGR och kaskelotten gjorde jag på min förra keramikkurs. Noshörningen är också från en loppis och såg tidigare ut såhär:
 
 
Men nu 1.5 år senare fick den möta sprayflaskan och jag tycker nog att den blev finare så. Även om den numera är matt och de andra djuren blanka så tycker jag att den passar bättre in bland de andra numera! Därför tänker jag att elefanten ska få gå samma öde till mötes! Jag kikar alltid efter fina djurkrukor på loppis men oftast är det bara svanar, som jag tycker är lite tråkiga för att det finns så många av dem, men ibland hittar man guldkorn som Knut och kaninen! Och om man inte hittar på loppis kan man ju alltid göra egna i lera!
Veronica Wallgren

Det är så himla fint med mini kaktusar :)

Louie

Det är en riktigt fin samling!:)

Jessica

Jag har knappt tänkt på att det finns djurkrukor, men nu när jag såg till inlägg så insåg jag att det är så himla fint. Vill också samla på såna! Ska hålla utkik framöver när jag är på loppisar eller i affärer!

Svar: Garanterar att du i alla fall kommer hitta svanar! ;) Men ibland dyker något speciellt upp, som giraffen Knut :D
Mikaela Puranen

Pernilla

Så fint med djurkrukor!! De är så söta! :)

Lili

Vad sött med djurkrukor! Och nog är den där noshörningen mycket finare vitmålad, allt. Den såg lite obehaglig ut kring ögonen innan?!

Svar: JA! Det var nog ögonen som gjorde att jag inte gillade den så mycket i originalutförandet!
Mikaela Puranen

Grahnslöjd

Vilka fina krukor, kul med något som är lite udda:)

Svar: Tack, gillar dem verkligen! :)
Mikaela Puranen

Alicia

Älskar detta! Det är ett sånt fint menageri du har. Tänkte på dig igår när jag såg en snigelkruka på Saras Bazar i Sumpan ;)

Kan inte kommentera ditt färgpeppinlägg, men är på PRECIS samma ställe som du! Helt överväldigad av alla möjligheter! Men också väldigt pepp och glad över det :)

Svar: Åh vad fint haha! Jag såg en snigelkruka en gång men den var rätt ful :( Nej vad knasigt, jag hade råkat klicka ur rutan tillåt kommentarer! Men nu är det fixat! Tyckte det var konstigt att ingen hade kommenterat haha!
Mikaela Puranen

Stina - Stinas tillvaro

Men så himla söt samling, älskar giraffen!

Sandra

Alltså valen (<333), giraffen och dinosaurien är så himla fina!

Jessica

ÅÅH haha köpte en vit kaninkruka på tradera för bara några veckor sen! Har ingenting i den än men älskar den. Min storasyster tyckrte den var ful hahaha :( Men älskar dina djurkrukor så nu vill jag ha fler!!

Svar: Men haha va, den är säkert jättefin, kaniner är ju <3 <3 <3 Bästa saken att samla på känner jag, förutom växter :D :D
Mikaela Puranen

Lund Johanna

Men jösses så söta! Älskar lite corky saker på ett snyggt sätt :)

Svar: Tack! Jag med :D
Mikaela Puranen

Linnéa

Vilka häftiga krukor! Håller med Lili att noshörningen ser mindre läskig ut när den målats vit.

Svar: Jag håller nog med till fullo haha!
Mikaela Puranen

Wilda

Sötaste grejen ju! Och det känns så DU! <3 Jättefint att spraymåla noshörningen. Bra loppis-återbruk-tips!

Svar: Tack! Det kändes nästan som en så uppenbar grej att man kan måla om loppisfynd så jag funderade på att inte inkludera det, men kul att du gillade det :D
Mikaela Puranen

Jess

Så fina hela bunten! Fortfarande lite ledsen att jag aldrig fick tag på en dinosauriekruka :'(

Svar: Så tråkigt :( :( Om jag tröttnar på den någon gång så lovar jag att hojta!
Mikaela Puranen

Beatrice

JAG. HAR. MISSAT. DINOSAURIEKRUKAN!?!?!??!?! Tror du det finns någon liten chans att den kan finnas kvar i någon av Malmös 7 butiker?! Känner att jag b.e.h.ö.v.e.r. ha en, hehe.

Svar: Den såldes i typ mars eller något sånt så det är inte jättetroligt tyvärr :( :( men ring och kolla!
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?