Jullykta

 
Den här ljuslyktan brukar vi ha på balkongen på sommaren, men nu tänkte jag att vi skulle ta in den och göra den lite julig! Så när jag var ute i skogen förra fredagen så hittade jag lite bärkvistar på marken och lite ris. Mossa tror jag att man inte får plocka hur som helst utan att fråga markägaren? Det ingår inte i allemansrätten i alla fall. Dessutom växer det ganska långsamt så det tar lång tid för den mossan man plockar att växa tillbaka. Men jag råkade hitta en tuva som någon redan hade rivit upp, så jag tog tillfället i akt att ta just de bitarna och inget annat! 
 
 
Jag köpte även en amaryllis som fick flytta in i lyktan. Jag har aldrig haft en amaryllis förut, hur lång tid brukar det ta innan de slår ut? 
 
 
Den lilla renen hittade jag på TGR, och för 10 kr tyckte jag att den med kunde få flytta in i lyktan. Jag köpte lite fönsterlav(!!).
 
 
Tycker det är så fint att plocka in lite av naturen, särskilt nu till jul. Än så länge är det bara den här och så adventssljustaken som vi har hunnit ta fram. Men nu till helgen så ska vi julpynta massor tänker jag! Längtar så himla himla mycket till den här tiden om 24 timmar när jag har skrivit sista tentan för året!
Emelie Ekman Lindqvist

Men så fint!!! :D Jag kanske får ta och härma dig med! Kram

Svar: Tack! :) Ja men feel free! :) Kram
Mikaela Puranen

Paulina

åå va snyggt det blev! :)

Svar: Tack! :)
Mikaela Puranen

Ida

Så fint!

Svar: Tack! :)
Mikaela Puranen

Sandra Lundin

Så mysigt!
Det är smart när djuren bökar runt i mossan för då blir det alltid en hel del tussar man kan samla på sig för det bär mig emot att plocka det annars.

Roligt att se ditt andra inlägg på framsidan på blogg.se :)

Svar: Ja men samma här! Det blir ju så jäkla fula hål i skogen om inte annat, men så växer det ju långsamt med. Jahaaaaa är det därför det inlägget fick så många kommentarer! De två gånger det har hänt förut har inte jag sett det alls, inte ens när jag fick höra att det fanns där och aktivt letade efter det. Är det så för dig med? Kan man inte se sina egna inlägg när de ligger där kanske? Skumt annars att jag inte lyckats se detta en enda gång :P
Mikaela Puranen

Naaw, vilken mysig Jullykta!

Sv: Haha, du är inte ensam om att tänka så. Den tanken kan vara väldigt lockande! Fast inser att jag mår bättre av träning. Därför jag lyckas dra mig dit! Tack för dina peppande ord!

Svar: Ja alltså när man väl är där så är det inget problem för min del, det är bara transportsträckan dit och hem som känns skitjobbig!
Mikaela Puranen

Alina

sv: jag studerar tredje året på media och kommunikation alltså går jag i gymnasiet! :)

Sofia

Jättefint! Roligt att man kan göra så mycket med så lite :)

Svar: Jag har lite samma problem. Just nu läser jag litteraturvetenskap så det enda man gör om dagarna är ju att läsa i princip och då blir det inte lika roligt att läsa på fritiden :/ Försöker dock läsa ett kapitel varje kväll innan jag lägger mig för att ändå hålla igång läsandet :)

Svar: Tack :) Har ett litet växthus jag tänkte dekorera på liknande sätt imorgon :)
Ja, det skulle vara på kvällen jag skulle orka läsa då kanske. Men jag brukar kolla och somna till naturdokumentärer istället :)
Mikaela Puranen

Sandra Lundin

Jodå, jag kan se mina egna inlägg när de lyfts fram och ditt var både på framsidan och på sidan när man är inloggad på sin blogg. Så lite skumt att du inte såg det ;) Jag har lärt mig att om man får en kommentar av en person som börjar på r och slutar på x så är man framlyft av blogg.se. Så om du får fler kommentarer av den personen får du börja leta ;)

Svar: Hahaha jag fick TVÅ på det inlägget av den personen!
Mikaela Puranen

Sofia

Så fint!!

Svar: Tack :)
Mikaela Puranen

Sofia

SV: Tack, vi har inte fått snö i västerås heller (än). Gillar bilderna i detta inlägg :)

Cornelia

sv: Haha ja så sant!

Sanna Preifelt - JULKALENDER ❤

Gud så fint du gjort, den var verkligen jättefin och julig :)

Svar: Tack :)
Mikaela Puranen

Sarah

Så mkt fina bilder :)


Kom ihåg mig?