Monthly makers sammanställning

 
Hörrni, missa inte att Jess har lagt upp samlingsinlägget för den här månadens Monthly Makers nu! Temat var rymden och fan vad otroliga saker alla skapat! Älskar MM och gemenskapen i skapandet som finns i det. Bästa internet-grejen 2015, jag är så himla glad att vi drog igång det! I och med det tänkte jag att vi skulle kolla på vad jag har skapat på temat hittills, nu när mer än halva året har gått. Alla samlingsinläggen är förresten länkade under varje tema, perfekt att gå tillbaka och inspireras igen av allas fantastiska skapelser!
 
Januari - Papper
 
I januari var Emelie värd för tema papper och jag gjorde en papercut-björn och experimenterade med olika bakgrunder. Till slut blev det ändå den här akvarellbakgrunden jag gillade bäst. Det blev senare även en varg och en älg i samma teknik.
 
Februari - Återbruk
 
I februari hade jag drabbats av svår prestationsångest efter papperstemat som alla gjorde så fantastiska saker till. Denna gång var temat återbruk hos Annica. Efter mycket om och men gjorde jag en vas av en pet-flaska. Väldigt oinspirerande och tråkigt, och förmodligen den skapelsen jag är minst nöjd med. Men något blev det i alla fall. 
 
Mars - Lera
 
Anna María var värd för tema lera i mars. Jag hade köpt en jättefin grå granitlera som tyvärr var rätt svårhanterlig. Trots uppvärmning var det svårt att forma den som jag ville. Men det blev i alla fall ett björnfat som jag har lite smycken på. Den tappade dock ett öra och gick halvt sönder när den torkade, så jag fick laga den med lim för att den ska se okej ut. 
 
April - Tändstickor
 
I april var Elsa värd för tema tändstickor! Det här är det enda temat jag inte varit med på hittills, jag mådde fruktansvärt dåligt och var dessutom på fältkurs i Fiskebäckskil under större delen av april. Men jag är lite sugen på att göra något på temat i efterhand, det känns tråkigt att ha missat ett liksom. Vi får se!
 
Maj - Magi
 
Maj var Jessicas månad och temat var magi. Jag inspirerades av naturens magi och tecknade en fågel som jag ramade in med fjädrar jag hittat i skogen, hägg och en sten. Min skaparlust började sakta återvända även om det här nog var det enda kreativa jag gjorde i maj? En liten mjukstart  blev det i alla fall.
 
Juni - Mönster
 
I juni höll Sandra i tema mönster. Jag lät mönstret bestå av tigerränder i alla möjliga färger och målade en akryltavla. Det var väldigt förlösande att bara kladda med färgerna och inte tänka på något annat. Och jag gillar resultatet också, färgerna är ännu mer lysande IRL. Det här är min personliga favorit efter papercut-björnen!
 
Juli - Rymden
 
Och så har vi det senaste temat rymden som Jess hade! Gillar mina planetmagneter! Jag är väldigt sugen på att måla något med rymden också, som en del har gjort fantastiskt bra till temat! Glöm som sagt inte att kolla in allas tolkningar hos Jess här!
 
Vilket har varit ert favorittema hittills? Den 10:e presenterar Beatrice augusti-temat förresten!
 
 
Netti

Åh alla är så fina att jag inte kan bestämma mig för vilken är min favorit! :-D

Netti

Åh alla är så fina att jag inte kan bestämma mig för vilken är min favorit! :-D

Sanna Eriksson

Fina bilder! :D

Emma

Wow så fina! Blir väldigt inspirerad! Tror jag gillar januari och maj bäst! :)

Svar: Tack! Vad kul, hoppas du vill fortsätta vara med i Monthly makers :D
Mikaela Puranen

Jess

Rent temamässigt är magi min absoluta favorit <3 Av mina egna bidrag är jag nog mest nöjd med min rymdiga rullgardin, tycker den blev himla bra och precis som jag hade föreställt mig :)

Och ja, så himla fantastiskt otroligt bra initiativ! Helt klart bästa internetgrejen 2015! :D

Svar: Jag gillar också magi, men också papperstemat för det var så himla varierade och fina bidrag på ett så enkelt tema! Ska bli så kul att se vad det blir för skapelser av de kommande temana (hur säger man det i bestämd form plural..?!). 'Och det vore så fett om vi fixade en utställning när året gått!
Mikaela Puranen

Sanna | Beauty & Design

Jag måste nog säga att maj - magi är min favorit. Du är så himla duktig!

Svar: Tack! Många som verkar gilla den bäst, ramade faktiskt in den igår! Fast utan naturtillbehören ;) Fast kanske skulle limma fast fjädrarna nu när jag tänker efter...
Mikaela Puranen

Kristin

Hej! Det här är första gången jag tittar in hos dig, och wow, vilket fint inlägg att ha som första intryck! Du är fantastiskt duktig! Björnfatet är jättegulligt tycker jag, jag har aldrig vågat experimentera med granitlera själv. Det verkar som du skriver väldigt fint och trevligt med Monthly Makers. Kanske ska våga delta själv nästa omgång. :)

Svar: Hej! Vad kul att du hittat hit och tack! :) Ja men klart du ska vara med nästa omgång, det jag har märkt är att även om det är ett tema man kanske först känner sig oinspirerad av så är det ibland bra att "tvinga" sig själv att skapa något, och oftast får man flera idéer till andra projekt under tidens gång! Det kickar igång kreativiteten helt enkelt! :) Hoppas du vill titta in hit igen!
Mikaela Puranen

Alicia

Åh vad fett att se en sammanställning! Vad mycket grymt en skapat ändå när en samlar det (jag har en liten personlig kris och inbillar mig att jag inte åstadkommit ett dugg sen i julas vilket ju inte är sant). Älskar din magi-fågel!

Svar: Men eller hur! Jag tänker också att jag inte gjort någonting i år, och visst är det kanske mindre än föregående år för min del men jag har ju faktiskt gjort någonting MINST en gång i månaden (utom april...)! MM är bäst! :D
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?