Sommarkvällar

 
För ganska precis en månad sedan tog jag med mig mitt stativ och kameran ut på kvällspromenad. Målet var att leka lite med långa slutartider för att kunna få med det fina kvällsljuset på bild. Det visade sig vara riktigt kul och några av bilderna gillar jag verkligen.
 
Motljus alltså. Det kan vara så himla himla fint tycker jag. Och den här lilla biten stig är en av mina favoriter här i vårt närområde, ni har sett den på bild tidigare här och här. Älskar hur annorlunda det kan se ut vid olika årstider och bara olika tidpunkter på dagen. 
 
 
Jag borde kanske har koll som biolog, men jag har ingen aning om vad för sorts buske det här är? Det kryllar av dem här. Är det någon som vet vad det är för art? Jag är lite sugen på att gå ut en kväll snart igen och försöka fånga sånt här ljus på bild igen, men solen går ju ner så himla sent nu så jag är oftast alldeles för trött för att orka ge mig ut med stativ och kamera vid den tiden.
 
 
När solen precis gått ner bakom träden såg jag två harar på fältet! Betydligt svårare två väldigt rörliga harar i det ljuset och på det avståndet. De här är liksom helt inzoomat på 250 mm och dessutom rätt kraftigt beskurna bilder... Men hoppas på att få ett nytt tillfälle att fota harar (och rådjur!) någon gång snart!
Caroline Blomberg

Så fina bilder!

Svar: Tack! :)
Mikaela Puranen

Jess

Men wow, så fint! Kvällsljuset nu på sommaren är verkligen vackert, så varmt och harmoniskt på något vis.

Svar: Eller hur! Jag gillar det nästan bäst i slutet av maj/början av juni och så morgonljuset i september (när solen inte går upp så hiiiiiiiimla tidigt längre så man faktiskt kan gå upp och kolla på det en hyfsat vettigt tid!)
Mikaela Puranen

Maira Ekblad

Åh älskar motljus så himla mycket!

Svar: Jag med! Vill bli bättre på att fota det, tycker det är lite knepigt!
Mikaela Puranen

Sandra Lundin

Alltså motljusbilderna <33

Matilda Holmqvist

Vilka underbara bilder, ljuset är så otroligt fint!

Svar: Tack! :)
Mikaela Puranen


Kom ihåg mig?